.


 


Voorgerechten

 

Voorgerechten


Zeebaars/ zuring/ komkommer/ quinoa.34.


Holstein rund/ Oscietra caviar 10 Gr./ zure room/ kruiden sla.57.


Oscietra Caviar 30 Gr./ Aardappel/ arganolie.99.


Handgepelde garnaal/ aardappel.39.

 

 


Zeeuwse platte oesters 0000 natuur.34.

 

 


 


Hoofdgerechten


 


Hoofdgerechten

 


Zeebaars/ Bereidingen bloemkool/ mosseltjes.46.


Tarbot/ garnaal// sucrine/ prei.56.


Haas/ spruitjes/ aardpeer/ .( per 2cvts)44.


Duif/ raapjes/ knolletjes/ gerookte ui/ gefermenteerde look.45.


Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen wij vanaf 4 personen het menu voor.


Wij informeren u graag over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten.