Menu de Zuidkant
 



 



Tartaar Holstein rund/ kruidensla/ zure room. Eventueel oscietra kaviaar.


Tarbot/ peer/ hazelnoot/ oregano.


handgepelde garnaal/ aardappel.


Ree/ butternut/ pastinaak.


Kaas gerechtje rond geitenkaas /rode biet.


Pompelmoes/ caramel/bergamot.


Menu 4 gangen € 67 aangepaste wijnen t/m hoofdgerecht € 33.

Menu 5 gangen* € 77 aangepaste wijnen t/m hoofdgerecht € 39.

Menu 6 gangen** € 85

Kaas i.p.v dessert. € 7 suppl.

Kaas als extra gerecht € 14.

Glas dessertwijn. € 7.

Marktmenu 3 gangen € 57 aangepaste wijnen €22.

Enkel s’ middags geserveerd met uitzondering van feestdagen.

 

Lunchmenu € 39.


Niet op zondagmiddag en feestdagen.

 

 

Voor veranderingen in het menu kan er suppl. gerekend worden.

 

Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen wij vanaf 4 personen ons menu voor.

Menu’s worden enkel geserveerd per tafel.

 

 

‘s Middags zijn wij genoodzaakt om 16.00 uur te sluiten, daar wij ’s avonds terug klaar moeten staan. Dank u voor uw begrip.