Menu de Zuidkant
 



 



Makreel/ rammenas/ duindoornbes.

Griet/ chlorofiel/ jus verjus.

Knolselder/ truffel/ champignon*.

Gevulde fazant/ witlof/ appel/ rookworst.

Crémé brûlée oud Brugge**.

Mandarijn/ eiwitschuim.

Peer/ caramel/ hazelnoot.

Menu 4 gangen € 67 aangepaste wijnen t/m hoofdgerecht € 33.

Menu 5 gangen* € 77 aangepaste wijnen t/m hoofdgerecht € 39.

Menu 6 gangen** € 85 Glas gerijpte Sherry PX € 9.

Het 5 en 6 gangen menu is s’middags tot 13 uur te verkrijgen.

Kaas i.p.v dessert. € 7 suppl.

Kaas als extra gerecht € 14.

Glas dessertwijn. € 7.

Marktmenu 3 gangen € 57 aangepaste wijnen € 22. Enkel s’ middags geserveerd met uitzondering van feestdagen.

 

Lunchmenu € 42 aangepaste wijnen t/m hoofdgerecht € 22.

Niet op zondagmiddag en feestdagen.

 

 

 

Voor veranderingen in het menu kan er suppl. gerekend worden.

 

Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen wij vanaf 4 personen ons menu voor.

Menu’s worden enkel geserveerd per tafel.

 

‘s Middags zijn wij genoodzaakt om 16.00 uur te sluiten, daar wij ’s avonds terug klaar moeten staan. Dank u voor uw begrip.