Menu de Zuidkant
 



 


Oosterscheldepaling/ ganzenlever/ granny smith.

Zeebrugse garnalen/ crème bintjes.

Kropsla/ bloemkool/ Kruidencake/ jus gebranden ui*.

Koekoek/ krokante aardappel/ panisse/ jonge wortel.

Roquefort/ rode biet/ peer**.

Rijstepap/ vanille/ duindoornbes.

Mango/yoghurt/ witte chocolade.

Menu 4 gangen € 67 aangepaste wijnen t/m hoofdgerecht € 33.

Menu 5 gangen* € 77 aangepaste wijnen t/m hoofdgerecht € 39.

Menu 6 gangen** € 85

Kaas i.p.v dessert. € 7 suppl.

Kaas als extra gerecht € 14.

Glas dessertwijn. € 7.

Marktmenu 3 gangen € 57 aangepaste wijnen € 22. Enkel s’ middags geserveerd met uitzondering van feestdagen.

 

Lunchmenu € 42 aangepaste wijnen t/m hoofdgerecht € 22.

Niet op zondagmiddag en feestdagen.

 

 

Voor veranderingen in het menu kan er suppl. gerekend worden.

 

Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen wij vanaf 4 personen ons menu voor.

Menu’s worden enkel geserveerd per tafel.

 

 

‘s Middags zijn wij genoodzaakt om 16.00 uur te sluiten, daar wij ’s avonds terug klaar moeten staan. Dank u voor uw begrip.