Menu de Zuidkant
 



 


Rund Holstein/ zure room/ kruidensla.( 10 Gr. Oscietra kaviaar 20 Sup.)

 

Handgepelde garnaal/ aardappel.

Knolselder/ wintertruffel/ champignon.*

Duif/ raapjes/ knolletjes/ gerookte ui/ gefermenteerde look.

Geitenkaas/ rode biet. **

Passievrucht/ mango/ witte chocolade.


Menu 4 gangen69 aangepaste wijnen t/m hoofdgerecht33.


Menu 5 gangen*79 aangepaste wijnent/m hoofdgerecht39.


Menu 6 gangen**85aangepaste wijnent/m hoofdgerecht39.


5 en 6 gangen s ’middags te verkrijgen tot 13 uur.

Kaas i.p.v dessert.7 suppl.

Kaas als extra gerecht14

Glas dessertwijn.7


Marktmenu 3 gangen57aangepaste wijnen22.

Enkel s’middags geserveerd met uitzondering van feestdagen.


Voor veranderingen in het menu kan er suppl. Gerekend worden.


Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen wij vanaf 4 personen ons menu voor.

Menu’s worden enkel geserveerd per tafel.


‘s Middags zijn wij genoodzaakt om 16.00 uur te sluiten, omdat wij ’s avonds terug klaar moeten staan. Dank u voor uw begrip.